ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΑ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Ελλήνων Ήχοι».

               Γραικοί Μουσικό Συγκρότημα




         
         
                   Graikoi Band

Υπ. επικοινωνιας : Γαβριάς Νίκος
Τηλεφωνο:  6977 182 189

 Πρόταση μουσικής εκδήλωσης «Ελλήνων Ήχοι».

Το μουσικό σχήμα ΓΡΑΙΚΟΙ το οποίο δημιουργήθηκε το 2005 και ειδικεύεται στην απόδοση της παραδοσιακής μουσικής, προτείνει μουσική συναυλία με τίτλο Ἑλλήνων Ήχοι". 
Πιο συγκεκριμένα, λόγω της ποικοιλόμορφης μουσικής καταγωγής και θέλοντας να ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό κοινό οι ΓΡΑΙΚΟΙ αποδίδουν την μουσική παράδοση της Ηπείρου και της Θεσσαλίας της Μακεδονίας, της Θράκης, της Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου των νησιών του Αιγαίου, της Μικράς Ασίας και του Πόντου. Υπάρχει η συνατὀτητα η συναυλία να πλαισιώνεται από αφηγηματικά κείμενα τα οποία θ' απαγγέλει επαγγελματίας και που σχετίζονται με τα τραγούδια που θα ακουστούν.
Τα βασικά μέλη του σχήματος είναι η οικογένεια Ελληνίδη σε συνεργασία  με τoν Φώτη Δούσο,Αστέρη Τράκα, Αστέριο Μαυρουδή, Νίκο Γαβριά, Τριαντάφυλλο Πασσαλή και Βαγγέλη Χάτσιο.
Έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με επίσης εξαίρετους μουσικούς όπως: Λουκάς Μεταξάς, Κυριάκος Ταπάκης, Κυριάκος Πετράς,, Γιάννης Πούλιος, Βασίλειος Ώτας, Βασίλειος Τσέλιος, Παύλος Αθανασιάδης, Νίκος Μαγνήσαλης, Κώστας Παπαγιαννίδης, Δημήτρης Βασιλειάδης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μάκης Μπακλατζής, Ευάγγελος Μαραμής, Πασχάλης Περηφάνης κ.α.
Συνεργάζονται με χορευτικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και συνοδεύουν μουσικά παραδοσιακά δρώμενα.
Έχουν συμμετάσχει σε γνωστά φεστιβάλ όπως το φεστιβάλ Ολύμπου, στην έναρξη του river party Καστοριάς, σε τηλεοπτικές εκπομπές τόσο στην ελληνική όσο και σε διεθνή τηλεόραση, σε συναυλίες, δεξιώσεις, γάμους, πανηγύρια, live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπο την διασκέδαση και ψυχαγωγία του κοινού μεσω της μουσικής συνύπαρξης και του χορού!
Πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει η πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο : Της αγάπης και του έρωτα, Τραγούδια του οποίου βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στις λίστες προτιμήσεων σε διεθνής ραδιοφωνικούς σταθμούς.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του facebook: ΓΡΑΙΚΟΙ GRAIKOI BAND https://www.facebook.com/groups/graikoiband/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου